KVÍZ

Kvíz a karról – díjátadó

Bár a KVIK 50. évfordulója – még – nem világnap 😊, a Kari Könyvtár világnapokhoz kapcsolódó kvízsorozatába illesztette a KVIK 50-et!
A kvízt két nyelven lehetett kitölteni online vagy nyomtatva, külön díjaztuk a hallgatókat és a munkatársakat. 82-en adtak be megfejtést, 73 hallgató és 9 munkatárs, 26-an (szinte) mindent tudtak, amit a Karról kérdeztünk. Közülük sorsoltuk ki a nyerteseket, 3 hallgatót és 1 munkatársat, valamint 11 hallgató különdíjat kapott. Október 10-én a Színes közösségi térben az ünnepélyes megnyitón került sor az értékes nyeremények kiosztására.
Köszönjük, hogy velünk játszottak!

Quiz about the Faculty – Prize Giving Ceremony

Although the 50th anniversary of the foundation of our Faculty is not – yet – an international day😊, the Faculty Library has prepared a quiz about the event in its series about international days!
The quiz was available in two languages online and in print, there were two categories: students and associates. There were 82 solutions, 73 from students and 9 from associates, among them 26 knew almost everything about the faculty. The names of the 3 students and 1 associate winners and 11 more winners were drawn from among them. The result of the library quiz was announced on 10 October in Colourful Community Hall at the Opening Ceremony.
Thank you for playing with us!

***

Kvíz a karról

Máris elkezdhetnek ismerkedni a kar múltjával és jelenével, akik részt vesznek a kvízjátékon!
A kvízek magyar és angol nyelven is kitölthetők, továbbá megtalálhatók a könyvtárakban nyomtatott formában, vagy a könyvtár honlapján online formában. A hallgatók és a munkatársak külön kategóriában versenyeznek.
A kitöltés határideje 2019. október 8-a, a helyes megfejtők között értékes jutalmak kerülnek kiosztásra 2019. október 10-én az 50 éves jubileum alkalmából szervezett rendezvényen.

Programfelelős: Horváth Viktória (könyvtáros) Horvath.Viktoria@uni-bge.hu

Quiz about the Faculty

You can get acquainted with the past and present of the Faculty right now by filling in a quiz!
The quiz is available in English in print in the libraries or online on the website of the library.
Submission until 8th October 2019, there will be valuable prices granted on 10th October at the Ceremony event.

Information: Viktória Horváth (librarian) Horvath.Viktoria@uni-bge.hu