Hallgatói megmozdulás


2019. október 9-én, szerdán hallgatói vetélkedőre is sor került a HÖK szervezésében, mely során 6 különböző állomáson térképezhették fel egyetemünkkel, karunk múltjával és jelenével kapcsolatos tudásukat vállalkozó szellemű hallgatóink. A vetélkedőn 3-4 fős csapatok vehettek részt, a legügyesebbek számára természetesen az ajándékok sem maradtak el.

Szintén a HÖK szervezésében 2019. november 6-án, szerdán a Markó utcai épület aulájában egy közös #tetrischallenge-re került sor, mellyel hallgatóink egyaránt tisztelegtek az 50 éves KVIK-nek és hallgatótársaiknak, az ünneplésformát tekintve unikális módon.

A tetrischallenge-kihívássorozat idén szeptemberben kezdett terjedni, amikor egy svájci rendőrbrigád kiterítette szolgálati autójuk felszerelését, hogy megmutassák, mi mindent hordanak maguknál, azért, hogy a kötelességüket ellássák vagy akár megmentsék állampolgáraik életét. Az ilyen fajta tetris-kihívással elérték, hogy az emberek felfigyeljenek arra, mi teszi lehetővé, hogy a közösséget szolgáló szervek megkönnyítsék a tömegek életét.